Jag är så lycklig

Fick den där asstöriga Pippi Långstrump-låten i huvudet där hon gastar om hur jävla lycklig hon är. Jag fattar inte varför jag får gamla barnvisor i skallen hela tiden. Nåt är fel... På samma sätt som Martin sa han hade fått Orup på skallen för ett tag sedan, det var en av få gånger jag kände väldigt mycket sympati för en annan människa haha!! Jag HATAR Orup!!


Behöver man ens kommentera???

Okej, mamma, jag ska sluta vara så negativ. Försöka iaf. Jag är duktig på att lyfta fram det dåliga i allt, jag vet inte var jag fått det ifrån, men är man uppväxt i hooden (Åstorp mer eller mindre) så sätter det ju sina spår. Nej, jag gillar Åstorp, faktiskt, men morsan emigrerade ju till Bjuv för ett tag sedan.
Men det är iaf inte riktigt så illa som jag får saker o ting att låta ibland, men många gånger är jag ju också ganska ironisk o skämtar om min egen otur och jag erkänner att jag är sjukt lat. Jag vill ju ändå påstå att jag har ganska mycket självdistans och garvar nästan dagligen åt mig själv =)
Kort och gott så trivs jag ju skitbra här, men jag var kanske inte så redo för att plugga som jag hade hoppats på och kontroll freak som man är och ställer för höga krav, så blir det lite knas ibland. Jag vill resa o se massor, inte sitta i denna flyktingförläggningen och plugga! Kan man klandra mig?

Provet i foto gick iaf bra idag, så det känns avslappnande. Nu ska jag hjärntvätta mig med No Country for Old Men i en veckas tid, det går nog bra till slut.

 Fatta att jag bara har 6 veckor kvar i skolan. Jag lovar att jag ska fira den 11 juni när jag gjort min sista final exam =)

Världens undergång

Kom nyss hem från filmklassen. Var tvungen att köpa koffeintabletter innan idag för att överhuvudtaget kunna hålla mig vaken alls under lektionen, och det lyckades jag med iaf. Det stod "Stay Awake" över hela förpackningen och det var ju precis vad jag behövde.



Idag såg vi Scarface, originalet från 1931, den var helt ok även om all dialog var så distad att man inte hörde vad de sa. Går genom olika filmgenrer just nu o Gangster är tydligen det vi ska fokusera på resterade veckor. Brukar gilla den typen av film, så det ska nog bli intressant.



Iaf, vi fick ut våra prov idag från förra tisdagen. Gick ju inte exakt så bra som jag trodde det gick, men fick 76/100, vilket suger, men det blev ju nästan ett B. Jag hade tydligen inte utvecklat tillräckligt på uppsatsbitarna som var i slutet som jag inte riktigt hann med för att man lade för mkt tid på frågorna som kom innan. Fick bara 90 minuter på oss att svara på massa frågor o skriva två uppsatser.
Jag inser att jag suger på engelska, det tar lika lång tid för mig att omvandla allt jag tänker på svenska till engelska, som det tar för en gravt handikappad person att klämma fram en halv ofattbar mening.
Om två veckor ska jag lämna in en 5 sidor lång uppsats om Visual Design & Composition i filmen No Country for Old Men. För övrigt en jävligt schysst film, men kan ju inte påstå att jag i nuläget vet hur fan jag ska lyckas skriva så mkt.
Jag är på lite dåligt humör, vet inte om det märks.

Alla har panik av den jäkla influensan också. Undvik folksamlingar, säger dem... jo men lycka till när man går på college med tusentals elever och åker kommunalt nästan varje dag. Min lärare sa till oss idag att vi inte fick komma på lektionen nästa gång ifall vi kände oss sjuka. Nästan så att man önskar man blir sjuk =)
Lupe börjar snacka om apokalypsen. Tjatar om att det konstiga och kalla vädret i LA är tecken på att världen förändras och det är därför influensan kommit och att människan förstör världen... Lika happy som jag haha =)



Jag är så trött nu men måste plugga. Jag känner som Alin gjorde igår när hon var så jäkla bakfull o skickade ett sms till mig "kan du köpa med dig en pistol på vägen hem så att jag kan skjuta mig själv? Tack!"

LAS VEGAS!

Tiden går sjukt fort. Nyss satt jag o längtade till spring break skulle börja och nu är det över två veckor sedan. Allt jag sett fram emot är över o nu har jag inga spikade planer, vilket jag vill ha så att man ser nåt ljus i tunneln!
Inte för att det som hänt de senaste veckorna har gått så lysande, men jag överlevde iaf både provet i filmvetenskapen, Coachella Hell Festival och en lugn helg i Vegas efter sammanlagt 12 timmars galenskap på motorvägen.

 

I torsdags hämtade vi, jag malin o jocke, upp vår bil, andra försöket. Vi försökte redan på onsdagen, men eftersom jag glömt överföra cash till mitt kort, så gick det åt helvete. Jag ringde banken o överförde, gick fram till kassan igen men då säger fanskapet att de inte får dra samma kort två gånger. Jag trodde han skämtade, men han såg dödsallvarlig ut. Då tänkte vi att då tar vi Malins kort, men nej, då var det tvunget att förarens kort skulle debiteras, inga undantag! Bara att knalla hem igen. BLIR MAN TRÖTT?!?!

 

Som plåster på såren så var iaf bilhyran plötsligt tre gånger lägre bara för att vi hämtade upp den en dag senare. Ibland kan man alltså tacka och dra nytta av amerikansk idioti =)

 

Planen var ju att dra till Vegas innan rusningstrafiken kom igång vid fyra, men det gick ju som det gick. Pga av den tog det 6 h till Vegas istället för 4. Jag hade ju tjatat om att få köra bilen, men efter 3 timmar bilkö och minnen från förra helgen, så var det inte lika kul längre, men det är ju lite av en sport att ta sig fram på dessa motorvägarna utan att bli påkörd och orsaka världens längsta seriekrock. Vilka jävla dårar alltså…

 

Väl i Las Vegas kände jag mig nästan som hemma igen. Centrum är inte så jättestort o efter första gången jag var där så kände man igen sig överallt. Lika överväldigande som sist dock, vilken sjuk stad de där en gång judiska immigranterna lyckats knåpa ihop =)
Vi åkte längst ner på stripen och checkade in på Stratosphere Hotel o Casino. Martin skulle inte komma förrän på eftermiddagen dagen efter. Denna kvällen gick vi mest runt o kollade in allt. Finns så mkt man kan göra egentligen, man vet typ inte var man ska börja. Vi var ute till fyra på natten o Jocke vann 100 dollar på roulette den jävlen, på första försöket =) Jag hoppar spelandet. Jag kommer sluta som en av alla miljontals tanter som invaderat Vegas o ockuperar alla spelmaskiner annars.

 

Tornet vid vårt hotell

Folk som spelar och aldrig lämnar maskinerna


Längs stripen


Freemont Street i Down town, som från början var Las Vegas mittpunkt. Det var här allt började tydligen


Resten av helgen finns det inte så mkt mer att säga om för gjorde inte så mkt, vilket var ganska skönt. Martin kom men han var typ sjuk, så vi hängde aldrig med Malin o Jocke ut eftersom han hade feber. Vi låg dock o garvade åt massa stå upp komedi på datorn på hotellet. Knasig helg detta också, men mycket bättre än festivalen, plus att jag verkligen uppskattar att kunna slappna av, här hemma hinner man fan inte bli uttråkad inte! Stress!

Idag var man åter till vekligheten, fast med sjukt trötta ögon och kropp. Doktorn sa inget kul denna gången heller. Han var förvånad över att min medicin inte hade hjälpt o gav mig istället nya o starkare. Mina kärringproblem kan vara det absolut mest störigaste just nu, men vad ska man göra? Får tänka på barnen i Afrika.


Tisdagen jag hatade

Denna tisdagen såg jag aldrig fram emot, men hur mkt man än kämpar emot, utan att ta livet av sig, så kommer ju dagen alltid till slut ändå. Men jag klarade provet ganska bra tror jag faktiskt. Hur bra vet jag inte, men jag kom in i den salen med absolut inget hopp om att jag skulle komma ut därifrån så lättad som jag gjorde. Inte nog med att provet gick bra, filmen vi skulle kolla på efteråt hade läraren glömt hemma, så jag fick sluta två timmar innan =) Denna lektionen är ju 4 timmar annars, vilket har fått mig att somna flera gånger. Jag ringde Lupe och han kom o hämtade mig och insisterade på att köpa en glass till mig för att jag hade varit så duktig. Som om att jag var fem år gammal, men det passade fint just då =)

 

Sedan jag kom hem har jag bara legat i soffan o kollat film o serier o taggat ner ordentligt. Imorn ska jag, Malin och Jocke hyra en bil för en vecka och jag ska stå på bilen =) =) =) Han är här o hälsar på en vecka till och under helgen ska vi köra till Las Vegas, där vi även ska möta upp Martin. Annika, jag kommer sakna dig, men inte GPSen, den ska jag hoppa denna gången. Har ju fått ganska bra koll på denna stan nu och till Vegas är det bara ut på interstate 10 o raka spåret österut. Fattar inte vad du o jag sysslade med sist hahaha =) Och jag ska lyckas utan att köra vilse ute i öknen =) 

 

En tribute till Annika hehe:


Detta är på vägen hem efter att vi var i Vegas sist. Vi hade sovit två timmar o vår GPS hade lurat ut oss mitt i ingenstans =)


Idag är det den 22 april. Med andra ord exakt två månader tills jag kommer hem igen. Känns helt konstigt. Jag gillar det här även om jag vet att jag klagar på så jävla mycket, men det är ju det jag gör bäst, svårt att sluta när det bara väller över en.
Ska som sagt bli jättekul att träffa alla när man kommer hem, men är ledsen över att min älskade syster inte kommer vara hemma =(
Tiden går så fort att jag inte vet hur jag ska hinna med allt det är meningen att jag ska hinna med de närmaste 8-9 helgerna.
Aja, hälften av skolan o proven är gjorda, nästa panikrunda kommer i slutet på maj och början på juni när alla final exams kommer =)

Mail som gör mig glad gör mig glad =) Saknar Katarina som fan o innan jag drog hit i januari så kom fiskmåsen med ännu ett barn till henne. Happy family på busstur hahaha =) Jag vill se bilderna när Ynas försöker likna Matheus!! =) Denna bilden är klockren. Bårslövsbussen 297... nostalgi...

 

Kat n' Matheus riding 297:an


En helg i Palm Springs

Hemkommen i ett stycke från Palm Springs o fucking Coachella, det är väl det jag kan vara glad över för tillfället, mycket mer kan man inte skryta över.
Som Martin sa, så är det nog inte så lätt att skriva ett inlägg om festivalen utan att bli förbannad, men eftersom jag fortfarande är det så kan jag ju lika bra passa på att skriva om skiten nu.

 

Kom iaf med bussen klockan 8 på morgonen. Framme i Palm Springs 11 och blev dumpad mitt ute i ingenstans, vilket tvingade mig att ta en taxi ihop med en annan tjej in till stan.
Martin o hans polare hade ju inte kommit fram än men jag checkade in, gick ner i baren o satte mig i solen och sen kom de slutligen tre öl senare.

 

Palm Springs vid busstationen


Mitt ölhak och view i väntan på de andra

 

Vet egentligen inte var jag ska börja, men saker o ting gick iaf mer o mer snett. Vi kom till ”festivalen” efter några timmar. Vi trodde det låg nära Palm Springs, men det var en halvtimme på motorvägen sen plus de mest sjuka bilköerna jag nånsin varit med om. Så det tog liiiite längre tid än vad man ville ge.
Väl där och insläppt på festivalen, som man lika gärna kunnat planka in på hur enkelt som helst, så kändes det konstigt på en gång, först kunde vi inte säga exakt vad det var, men någonting var jävligt fel. Jag menar i princip ingen såg full ut, allt lugnt o sansat, ingen däckad punkare i dikena… listan kunde göras lång… Både jag o Martin är ju rutinerade Roskilde-fan, så vi satte ju igång o klaga på allt, vilket säkert var skitdrygt enligt de andra, men jag är säker på att även en trogen Helsingborgsfestival-deltagare skulle hålla med. Vi snackar Tyskland 1939-style här alltså. Festivalen var skitliten, men hade säkert lika många så kallade säkerhetsvakter som Roskilde har på en yta som är sjukt mkt större.
Det vi då efter ett tag förstod var ju att det som var ”jävligt fel” var att det endast var tillåtet att dricka öl inom ett visst inhägnat område, vilket enligt oss var bland det knäppaste vi sett. Inte nog med det så slutade de servera alkoholen vid 10-tiden. Sen efter att sista bandet spelade elva på kvällen, så stängde de festivalområdet. Till saken hör också det faktum att 90 % av alla skitmånga människorna som där var ägde en bil och vid 24 skulle ALLA till sina bilar. De andra 10 procenten bodde på en liten camping som såg mer död ut än levande.
Vi trodde det var mycket bilköer på dagen, men att komma från festivalen på natten var fan inget man skojar bort. Lördagen fick jag ge mig och offra mig för laget och va taxi hem. Egentligen skulle ju Ross köra hem, men han glömde tydligen bort det o drack för mkt för att klara av den uppgiften. Vi kom en meter på parkeringen den första timmen, sen under andra timmen kom vi mirakulöst nog ut från parkeringen utan en enda buckla på bilen, sen tog ju det sin lilla tid att komma hem därifrån också.
Hotellet gillade jag iaf, det var hyfsat o sängen var skön att sova i vilket jag gjorde rätt länge båda dagarna. Även om man inte slår syrran, så är man ju ganska svårväckt, tog tre timmar för Martin att väcka mig hahaha =)

Söndagen vill jag fan inte ens gå in på egentligen. Mkt knas hände, pallar inte skriva om allt, men jag trodde jag skulle få skjuts hem, men så blev det inte, så jag fick ta bussen hem igen, och missade hela söndagen som festivalen egentligen höll på över. Bussen körde i 30 km/h typ på motorvägen en evighet. Väl i LA hade det börjat mörkna och Greyhound stationen låg ju fint nog placerad mitt i slummen där jag på nåt vis skulle ta mig till Santa Monica ifrån. Det första jag träffar när jag kommer ut från stationen för att gå o hitta en stadsbuss, var en stor hårig svart snubbe. Tänkte skriva gorilla, för det var det han liknade, men man får inte skriva sånt.
Iaf, så frågade han var jag skulle, jag svarade o han skulle helt plötsligt åt samma håll o ville köra mig hem. No thanks, dude!
Fick tre andra ”jag kan köra dig hem-förslag” innan det kom en buss 20 minuter senare.  Sen bytte jag till ytterligare en, sen till ytterligare en. Från LA till Santa Monica tog det två timmar att komma hem. Hittade ju inte direkt nån expressbuss om man säger som så.
Självklart fanns det några stunder som var bra o så, lite svårt att få fram dem i ljuset när allt annat blev så jävla fucked up. Det var inte värt festivalen, men det var iaf skönt att komma iväg lite o hitta på nåt, men aldrig mer Coachella.

Rent band-mässigt så var där ju typ inget jag var superglad över att få se. Mike Patton på fredagen hade vi båda sett fram emot, men han var sämre än sämst, vilket var jävligt synd med tanke på hur mkt schyssta saker den snubben pysslat med.
Sen missade vi Chemical Brothers precis som vi gjorde på Roskilde, lite sådär för att skapa en tradition. The Cure och lite annat spelade på söndagen som jag missade. 

 

Idag pluggar jag, snart iaf, till mitt film-exam imorn, som kommer gå åt helvete, men det skiter jag i för tillfället.
Det är 34 grader varmt ute. De andra är nere på stranden, jag har bara kommit ur huset-utan-AC för att köpa telefonkort, gå till biblioteket och köpa block i book store på skolan. Oavsett hur det går på provet imorn så kommer det kännas så jävla bra kl 22.00 på kvällen när lektionen är SLUUUUT! Wish me luck!

Mer bilder kommer sen förresten.


På väg...

Klockan är tre på natten o om tre timmar kommer "Schysst taxi" och hämtar mig för att köra mig till Greyhound Station nere i Los Angeles.
Det faktum att klockan då är 6 på morgonen har irriterat mig hela dagen. Visste inte riktigt hur jag skulle lyckas ta mig till Palm Springs förrän idag, dagen innan jag ska åka, och då kommer det som en käftsmäll att man mer eller mindre är tvungen att åka med bussen klockan åtta på morgonen.
Och givetvis ska man inte ha ett vettigt bussystem här heller, så det gäller att vara på plats minst en timme innan avgång ifall man ska få plats, annars får man vänta på nästa avgång. Då tänker man att nästa avgång kanske är ca en halvtimme bort, men nej, den är 4.5 timmar senare. Jag lär ju inte vara den enda som ska till Palm Springs o Coachella imorgon, så jag hoppas på att få plats genom att vara där en och en halv timme innan. Lycka till utan att fucka till det pga sömnbrist och den ihållande huvudvärken jag haft i tre dagar!

Kommer jag inte med den bussen, så vill jag bara säga en sak: Kul att lära känna er alla! Puss o kram o kärlek...


www.debbiedoesisbergssallad.glögg.se

Kommentaren jag vaknade till när jag satte mig vid datorn, samtidigt som jag blev kallad "surpuppie".

Än så länge har mitt spring break inneburit ett sjuhelvetes massa filmtittande. Kul, tänker vissa kanske. Men när man sett samtliga filmer inom loppet av 8 veckor och nionde veckan måste se alla en gång till, så är det inte lika kul längre. Vinnaren var i alla fall Blow out från 1981 med ingen mindre än en smal John Travolta i huvudrollen =) Den hade mycket en bra 80-tals film ska ha. Det är action på en helt annan nivå än dagens skitfilmer, fula men häftiga kläder och frisyrer, grymt lökigt soundtrack och John Travolta var aningen schysstare då än vad han är i nuläget.



Var en "liten sväng" uppe i Beverly Hills och Hollywood i söndags med Malin o Sophie. Vi gjorde alla fel val man kunde göra, det går inte ens att förklara utan att skriva en hel bok, men jag ska göra mitt bästa =) Till att börja med var det ju påsksöndag, vilket utåt sett inte såg ut som om att en jävel brydde sig om det här. Men vi kom efter några timmars promenerande (utan att skämta gick vi säkert minst 15 km för att vi valde fel väg, missade bussar, skulle ta "genvägar" osv) fram till Beverly Center där vi tänkte äta o säkert även handla nåt vi inte hade råd med. Men då kommer vi in i köpcentret, som är typ som Väla fast jävligt mkt större och 5 våningar högt, och inte en enda butik är öppen. Varför har de då öppet i köpcentret?? Kändes som att gå omkring i köpcentret i Dawn of the Dead, man väntade bara på att en hord zombies skulle börja äta på en.
Det var bara att åka ner fem våningar igen, ut på gatan o ställa sig frågan "vilken gata är den närmaste bussen hem på?". Vi valde givetvis fel, så vi gick upp för samma skittråkiga gata igen innan vi kom till Santa Monica Boulevard som hade en buss som gick ner till mitt favvo sushi-ställe nere vid 3rd Steet. Sitter där inte nån jävligt knasig person på bussen så är det nåt jävligt knas med bussen, denna lät som om den gick på en båtmotor eller nånting, men mina höfter kändes som om att de skulle sprängas och fötterna hade svullnat o växt sig ur kängorna typ, så båtbussen var uppskattad.

Jag vet att jag inte fick gå sådana sträckor, men det var INTE planerat. Men kan säga att min medicin hjälper inte ett skit. Den gör mig bara trött o gnällig. Ringde doktorn men han var inte tillgänglig o ingen ny tid fanns hos honom innan den 27e april. Det blir kundvagn eller nån form av skottkärra eller annat transportmedel för mig under festivalen i helgen =)

Adrenalin tack!

Adrenalin är nåt jag känner att min kropp har brist på, skulle behöva några kickar just nu. Kan man inte bara få köpa en liten flaska. Till att börja med skulle man koppla det till väckarklockan, så att man fick en shot varje gång den ringer, då hade man fan inte behövt snooza 45 minuter som jag gör och då hade man vaknat till liv direkt istället för 3 timmar efter att man gått upp ur sängen. Vissa använder kaffe, men jag dricker inte kaffe och det verkar inte hjälpa med varm choklad.
Jag är sugen som fan på att hoppa fallskärm igen, så ska ringa till Malle så fort jag kommer hem o haka på honom som sist. Annika och syster, ni är med igen eller? =) Och eftersom Annika är före mig med att ha hoppat bungyjump så stressar det mig lite. Ska se om jag hittar det här nånstans, jag måste göra nåt för att få en ordentlig kick. Snart ska jag ut till Yuma också o hälsa på Martin, han har ett helt artilleri som väntar på mig haha =) Nej, men nästan. Jag ska dra stor nytta av att det är lagligt med vapen i USA och han skulle skrapa ihop en tio olika åt mig så att jag får testa skjuta massor. Fan vad det ska bli kul =) Jag kommer ta slut på all ammunition =)
Sophie berättade nyss att hennes kompis hade gått o shoppat i Malmö häromdagen när en man plötsligt kom från himlen och landade mitt framför henne…  Splash! DET hade nog gett en kick för ett tag iaf hahaha =)


visdomsord

Jag hoppas att Lupe aldrig hittar min blogg o översätter den, för då hade det blivit lite pinsamt. Men nu börjar jag fan bli trött på hans kristna skitsnack. Börjar tro att vi bor på baksidan av en sjuk sekt. Vi har som sagt många fördelar med att bo här, men när man blir hämtad klockan 22 efter sin kvällskurs, trött o sliten o hungrig, så vill man fan inte få ett häfte i handen där det första man ser är en text som säger "You are so blessed!". Och Lupe tänder lampan och säger att jag ska läsa det så att jag blir glad och mår bra!?!?! Läser genom häftet med massa sk visdomsord snabbt som fan, men inte blev man på bättre humör för det, snarare tvärtom. Denna gången orkade jag inte ens låtsas att jag brydde mig.

"if your parents are still married and alive, you are rare, especially in the United States" Eh..?

SPRING BREAK...

... är kanske kul för dem som inte måste plugga så in i helvete hela lovet. Det ska jag göra, fast jag unnar ju mig lite kul liv när jag drar till Coachella nästa helg, fast fram tills dess så hittar man mig framför denna datorn.

Har ju trots att jag redan gjort arbeten som ska lämnas in om tre veckor, ändå skitmycket att göra. Måste se om alla åtta filmer vi sett på Filmvetenskapen och skriva en analys på dem allihop, sen göra världens tråkigaste fotouppgift. Den är så tråkig så jag knappt kan förklara vad den innebär. Ligger än så länge på B+ på den kursen, vilket jag inte är så jättenöjd med, men trodde väl kanske inte heller att jag var nån proffsfotograf, men jag lär mig massor iaf =) Måste köpa en ny och längre zoomlins, för den här jag har duger minsann inte! Fast det kostar ju som fan så det får bli när jag vunnit på lotto.

Jag är inte så happy idag. Jag vill ut o handla o hitta på nåt, men kan ju inte. Det var alldeles för länge sedan jag gick i skolan alltså... Synd om mig? JA!

=)

Spikmatta is the shit

Var ju hos doktorn idag. Det gick bättre än vad mitt pessimistiska jag trodde =) Jag har en inflammation i höften, tydligen på liknande sätt man kan ha i knäet när det bildas vätska i muskelfästet, om jag nu fattade honom rätt. Han tryckte o kände o det gjorde jävligt ont, men det skulle vi försöka bota med att proppa i min antibiotika i två veckor framöver, men hjälpte inte det så blev det nålen in i höften för att ta bort vad det nu är som ska tas bort. Glöm att nån sticker en fet nål rätt in i höften på mig!!
Detta kom alldeles lagom till Coachella som börjar om elva dagar, men jag tänker ju inte gå där och inte dricka öl, så de tabletterna får se till att ha gjort sitt jobb tills dess. Tre dagar mer eller mindre spelar väl ingen roll??
Kom också lagom till min personliga ekonomikris, då är 300 spänn för en burk äckliga tabletter en hel förmögenhet. Men men, vad gör man inte för att få springa fritt igen?? =)

Mätte mig hos doktorn idag. Jag var 5 foot 4 inch and almost a half... Låter det vettigare än 163 cm? Jag fick iaf min set design-lärare att låta mig använda mig av metersystemet i fortsättningen.

Jag testade Alins spikmatta idag... det var fan inte nådigt vill jag tala om! Speciellt inte när jag skulle ligga på höften, eftersom det är så himla bra för blodcirkulationen, som i sig är bra för läkningen sa doktorn. Klarade ligga typ tre minuter på varje sida, för sen kändes det fan som om att huden skulle brista o alla tusentals spetsiga piggarna skulle orsaka förblödning med fontäneffekt a'la gammal tecknad style =) 
Men det var riktigt grymt att ligga över den med ryggen, lite mer jämn vikt över hela ytan liksom. Låg där o somnade med mattan bokstavligen fastnaglad i ryggen o med skön musik i lurarna. Rekommenderas starkt!!


6000 djävulska spikar

Schysst taxi

Har haft en jävligt lugn o skön helg, pluggat ifatt massor så att jag kommer kunna slappna av när man är på festival och i Vegas.
I fredags hade vi jävligt kul efter en dag där absolut ingenting hände, då vi slog oss ner o kände vi behövde lite gammal hederlig svensk humor och garvade som fan åt alla favoritavsnitt av Kvarteret Skatan. Malin och Alin hade ju inte sett det innan, sjukt nog =) Malin grät och jag dog.

 

Lördagen började med den sedvanliga jag-har-sovit-för-länge-ångesten, den började klockan halv ett på dagen. FAN! Hade ju massor att göra. Gå ner till Venice, handla massa mat till vår nya kyl vi fick o sen ut på kvällen.
Låter kanske inte som det mest fullproppade schemat som funnits, även om det började så sent, men känner man mig, tidsoptimisternas tidsoptimist, så kan allt gå fel. Och blandar man då det med att åka o handla med världens mest segaste Lupe, så kan det BARA gå fel. Han kör så jävla sakta, han är skitdryg i affärerna, kör omvägar för att visa en saker man skiter fullständigt i… allt detta trots att man försökt poängtera ”we are in a fucking hurry, man”… Inte riktigt så kanske, men nästan. Hade jag haft en bil här alltså, då hade saker o ting gått smidigt…

 

Efter shoppingen var det bara hem o slänga sig i duschen, ut snabbt som fan o börja föna håret. Fråga mig fan inte hur jag lyckades men mitt hår fastnade i hårfönen (?!?!?!?!) och hela huset hörde min blandning av skrik, kvidande och dödslängtan. Lyckligtvis, för alla i omgivningen, så var det bara typ 10-15 hårstrån som fastnade, så det var bara att rycka loss skiten.

 

Min ekonomi är inte den bästa, men det har jag ignorerat hela helgen, genom att äta ute hela tiden, handla klänning, åka taxi hit o dit. Det är ju rena lyxlivet här =)

 

Men vår nya vän, som vi döpt till ”Schysst taxi” i telefonlistan, har lovat oss jävla bra priser varje gång vi åker med honom, sisådär runt 40% rabatt har man ju lyckats förhandla sig till. Han är en bra skum engelsman som har ett gott öga för mig, så man får ju ta en för laget liksom.
Vi kom upp i Hollywood och skulle in på ett ställe som låg mitt emot min gamla favoritrestaurang Lucky Devils. Sprang in där för att låna toaletten o sprang på en polare till mig som jag träffade förra gången jag var här, 07. Jävligt kul att träffa på Pete, chockade blev han också haha =)
Iaf efter att jag stod o snackade med honom en stund så var det dags att gå till stället över vägen o jobba på att komma in, men mitt i allt det kommer jag på att jag glömt min jävla legitimation hemma!!!!!!!!!!!!! De tar leg på alla, så det var bara att glömma. Ringde schysst taxi igen, men det tog en halvtimme innan han kom. På den tiden hann man träffa på en hel hög konstiga folk. Två snubbar varav den ena hade värsta Eraserhead-frissan, som ville vi skulle hänga med dem o lira o röka i deras studio (jag lurade i dem att jag var värsta gitarristen haha… I wish), men vi nappade inte. Folk tyckte jävligt synd om oss för att jag glömt kortet. Nån försökte impa genom att säga att han var marinsoldat o kunde köpa öl till oss hahaha =) En stor fet neger kom fram o började snacka om att de behövde tjejer till musikvideos… vadå ”kom med oss så styckar vi er och slänger ut era kroppsdelar över Hollywood Hills”??? Knas…
Sånt händer ju här hela tiden. Snubbar lurar dumma tjejer uppe i Hollywood, säger de ska få roller osv…

 


Malin har nåt slags flottfilter på sin kamera. Man fick dricka öl i Schysst taxis taxi =) Det är förbjudet annars =)

 

Vaknade på fel sida på söndagen, arg som ett bi. Måste drömt nåt jävligt irriterade. Men det gick över några timmar senare =) Unnade mig min favoritsushi o film när jag kom hem igen.


Dödsdomen

Ja, den riktiga dödsdomen kommer kanske på måndag av Stephanie Garcia MD, läkaren jag har tid hos klockan tre. Men det räckte ju att vara på boxningsträningen idag för att känna att man var halvägs ner i graven. Berättade för min tre gånger så större än mig badass coach hur det låg till och att det blev värre för varje dag. Hon förbjöd mig att springa o visade mig istället massa stretchövningar för höften. Hennes slutgiltiga diagnos var som följer ”Girl, you got some serious issues, that is baaaad!” Man bara, jaha?? Men SLUTA!!! Men men, hon överdriver förhoppningsvis, men hon har ju hållt på med träning i tusen år typ och har haft alla skador själv, så hon körde med ”I’ve been there”. Det är inte så att jag är rädd för enstaka skador, men jag nojjar för att det är nåt som jag kommer fortsätta ha problem med även om det kanske blir bättre vissa perioder. Just för att jag kände detta redan innan jag åkte hit, men struntade i det just för att det var rätt sällan i jämförelse med nu när det känns bara man står, ligger, sitter , vad fan som helt.

 

Vi får se vad som sägs på måndag. Mamma, ringer du Fonus så länge?

 

Deppig Deppie.


RSS 2.0