LAS VEGAS!

Tiden går sjukt fort. Nyss satt jag o längtade till spring break skulle börja och nu är det över två veckor sedan. Allt jag sett fram emot är över o nu har jag inga spikade planer, vilket jag vill ha så att man ser nåt ljus i tunneln!
Inte för att det som hänt de senaste veckorna har gått så lysande, men jag överlevde iaf både provet i filmvetenskapen, Coachella Hell Festival och en lugn helg i Vegas efter sammanlagt 12 timmars galenskap på motorvägen.

 

I torsdags hämtade vi, jag malin o jocke, upp vår bil, andra försöket. Vi försökte redan på onsdagen, men eftersom jag glömt överföra cash till mitt kort, så gick det åt helvete. Jag ringde banken o överförde, gick fram till kassan igen men då säger fanskapet att de inte får dra samma kort två gånger. Jag trodde han skämtade, men han såg dödsallvarlig ut. Då tänkte vi att då tar vi Malins kort, men nej, då var det tvunget att förarens kort skulle debiteras, inga undantag! Bara att knalla hem igen. BLIR MAN TRÖTT?!?!

 

Som plåster på såren så var iaf bilhyran plötsligt tre gånger lägre bara för att vi hämtade upp den en dag senare. Ibland kan man alltså tacka och dra nytta av amerikansk idioti =)

 

Planen var ju att dra till Vegas innan rusningstrafiken kom igång vid fyra, men det gick ju som det gick. Pga av den tog det 6 h till Vegas istället för 4. Jag hade ju tjatat om att få köra bilen, men efter 3 timmar bilkö och minnen från förra helgen, så var det inte lika kul längre, men det är ju lite av en sport att ta sig fram på dessa motorvägarna utan att bli påkörd och orsaka världens längsta seriekrock. Vilka jävla dårar alltså…

 

Väl i Las Vegas kände jag mig nästan som hemma igen. Centrum är inte så jättestort o efter första gången jag var där så kände man igen sig överallt. Lika överväldigande som sist dock, vilken sjuk stad de där en gång judiska immigranterna lyckats knåpa ihop =)
Vi åkte längst ner på stripen och checkade in på Stratosphere Hotel o Casino. Martin skulle inte komma förrän på eftermiddagen dagen efter. Denna kvällen gick vi mest runt o kollade in allt. Finns så mkt man kan göra egentligen, man vet typ inte var man ska börja. Vi var ute till fyra på natten o Jocke vann 100 dollar på roulette den jävlen, på första försöket =) Jag hoppar spelandet. Jag kommer sluta som en av alla miljontals tanter som invaderat Vegas o ockuperar alla spelmaskiner annars.

 

Tornet vid vårt hotell

Folk som spelar och aldrig lämnar maskinerna


Längs stripen


Freemont Street i Down town, som från början var Las Vegas mittpunkt. Det var här allt började tydligen


Resten av helgen finns det inte så mkt mer att säga om för gjorde inte så mkt, vilket var ganska skönt. Martin kom men han var typ sjuk, så vi hängde aldrig med Malin o Jocke ut eftersom han hade feber. Vi låg dock o garvade åt massa stå upp komedi på datorn på hotellet. Knasig helg detta också, men mycket bättre än festivalen, plus att jag verkligen uppskattar att kunna slappna av, här hemma hinner man fan inte bli uttråkad inte! Stress!

Idag var man åter till vekligheten, fast med sjukt trötta ögon och kropp. Doktorn sa inget kul denna gången heller. Han var förvånad över att min medicin inte hade hjälpt o gav mig istället nya o starkare. Mina kärringproblem kan vara det absolut mest störigaste just nu, men vad ska man göra? Får tänka på barnen i Afrika.


Kommentarer
Postat av: Mammis

Hej hej stumpan! Det låter ju nästan som om du har lite hemlängtan? Passa på och njut av dina upplevelser, snart nog börjar vardagen igen.... men ta det lugnt med dina ben.



Puss o Kram

2009-04-28 @ 20:57:25
Postat av: Mar

Flavor flaaaaaave...

2009-05-01 @ 22:18:55
Postat av: Annika

Was?? Inget dansande på Coyote Ugly?? Trodde det var givet nu när du är fattig student. Lika svettigt och dödande varmt som sist?

2009-05-03 @ 15:05:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0