Dagen innan hemfärden

Det är lördag, imorgon är det söndagen jag ska hem. Känns så sjukt konstigt.
Huset ser ut som Tyskland 1945.
Jag köpte en ny stor resväska, men vet fortfarande inte hur fan jag ska få ner allt. 
Köpte nyss en bussbiljett hem från Stockholm. Jag tror inte jag kan uttrycka mig tillräckligt mycket om hur för jävligt det känns att jag måste åka buss efter 15 timmars flygresa!! Nästintill förnedrande...
I alla fall så är man hemma tidigt på tisdag morgon och kommer behöva knapra massor av Stay awake-tabletter för att klara av dagen.

Nu ska jag säga hejdå till alla på Coffee Bean och åka hem och ordna upp röran =) Sen ska vi sänka vodkaflaskorna vi fick av Sara o Nazli =) Gråta en skvätt och sånt.

Semester i LA

Nu har man ju faktiskt semester o den ska jag se till att njuta av, för resten av sommaren ska man ju jobba som fan. Undrar redan hur det ska gå första dan på jobb. Känner mig som nybörjare igen.

Så nu är det bara jag o Sophie i huset. Skönt med rätt  mycket mer yta även om det känns tomt. Alin som hade allra mest saker och som åkt hem, har bokstavligen lämnat ett eko efter sig =)
Vi roar oss så mycket det går o börjar haka på Nazlis rådande livsfilosofi - festa tills vi stupar, sista helgen i LA! Hon är till o med sjuk, men det hindrar uppenbarligen ingenting. Jag är som levande död, men är på god väg att bli övertalad att hänga med ut ikväll också, precis som igår. Fast jag vet inte... Funderar på att ligga hemma o kolla på Clerks 2.
Igår var vi på Hwood igen, det var jäkligt kul även om man knappt kunde gå och vara vaken samtidigt sen när klockan var 3 på natten o de andra ville på efterfest. 


Jag, Nazli och nån snubbe med emo-frissa som jag inte minns namnet på



Sara und Sophiiie


Deb walking down the streets of Hollywood.... 3 på natten

Har inget internet längre heller, för att Verizon är så jävla inkompetenta!!! Vi sa upp abonnemanget från det datumet vi har betalat fram till, men de uppfattade det tydligen som om att vi ville de skulle stänga av det så fort de bara kunde. Och efter 40 minuter med dem på telefon, så får jag efter 3 omkopplingar veta att det inte går att ta tillbaka det och att man måste beställa nytt abonnemang. Jo, eller hur!!!!!!!! Jag hatar dem mer än Tele2!
Så nu är det Coffee Bean som gäller halva dagarna. Men de har jättegott green ice tea =)



Vemod

Idag blev jag helt klar med skolan. Helt sjuk känsla. Befriande. Så jävla glad att jag orkade plugga så mycket som jag gjorde på slutet, för det gav verkligen resultat. Fick ett A i Fotokursen också. Men vad ska jag göra nu när jag inte sitter i min hörna i köket o pluggar? Jag blir lätt rastlös. Man är fan aldrig nöjd =)
Nä, men jag o Noel har planerat att glida runt i hennes bil lite olagligt o köra upp i bergen o kolla in massa andra schyssta platser =)

Men ändå har man bara kännt ett konstigt vemod hela dagen. Alin springer runt o har panik o pusslar o packar som aldrig förr för att få ihop det i väskorna. Imorn åker hon. AAAAAAH!!
O jag känner mer o mer hur jag trivs här. Hur mkt jag än vill hem o så, så känns det rätt jobbigt att åka härifrån. Tänker på när syrran berättade om när hon flög hem från Milano, hahaha. Du vet vad jag menar om jag säger att jag kommer tänka o känna samma sak när jag sitter i planet o tittar ut när vi flyger förbi Hollywood-skylten =)



 

Skjut mig, tack

Typ så känns det. Det är fan illa om man vill hem härifrån fort som bara fan. Jag slutar skolan imorn och hade massa planer till helgen o kommande vecka, men de gick åt helvete av massa olika anledningar. Inget att göra åt saken... bara det att mer eller mindre alla som jag bor med plus alla andra man känner har ju också planer eller ska resa hem, så här sitter man o får "njuta" av Los Angeles en och en halv vecka utan pengar. Annars hade det inte varit så himla svårt att roa sig. Och vädret går ganska mycket upponer här, så man kan inte förlita sig på att man kan vara ute i solen en massa heller.
Mitt flyg gick inte boka om, annars hade jag kommit hem i helgen, och inga nya biljetter gick ju under 8000 spänn.

Men annars är jag väldigt lättad över att skolan gått bra. Är inte alls säker på mina betyg, men kommer antagligen få ett A i de flesta ämnena och kanske nåt B i någon utav dem, men det kan man ju stå ut med =)

Trots massa nojja inför alla finals, så har jag lyckats ha massa kul ändå. Stack o käkade på lyxhotellet Antonio jobbar på i fredags vilket var jävligt nice med VIP-platser o sånt, vi kunde låtsas att vi var svinrika inför alla andra som var där hahaha =) Jag o Alin stannad längst o träffade som vanligt på väldigt konstiga människor. Det är ju inte första gången. Och det är inte första gången jag träffar på snubbar som tycker att de kan läsa en skitbra o börjar berätta allt om hur man är. Ibland prickar de in vissa saker ganska bra, men inte alla gånger. Den här snubben sa att jag gillade långa mörkhåriga killar i Armani-kostym med grymma bilar hahaha =) Inte för att det är ett big no no, men ändå, det är ju inte som om att det är den typen jag brukar falla för. Men bra gissat, för det stämmer ju inte alls in på vad 99 % av alla tjejer i Hollywood är ute efter. Men lite cred får han för att han fan fick full pott på Alin =)

I lördags hakade jag, Alin och Malin på vår polare Mat o kollade in när hans polare och Alins tränare Marcus Kowal tävlade i nån slags MMA fight. Det var jävligt kul faktiskt. Stället låg ute vid flygplatsen i en stor flyghangar. Massor av folk och detta var ju inte ett undantag när det kommer till knasiga människor. Mycket testestoron och mycket "vitt skräp" för att citera Alin haha =)
Efteråt hängde jag o  Alin med Mat o hans brorsa o käkade på ett jäkligt schysst brasilianskt ställe.

Förutom det har ju det mesta handlat om att plugga som en idiot inför filmexamen som jag skrev igår o som jag tror gick ganska hyfsat. Min lärare var lätt en av de bästa jag haft, även om han gillar Per Gessle och Gyllene Tider sedan vi såg den nya svenska filmen Låt den rätte komma in på förra lektionen och man hörde Pers gnälliga jävla röst bryta den annars ganska behagliga tystnaden. Min lärare har erkännt att han laddat ner skiten efter att jag gav honom min inte så trevliga utläggning om varför jag inte pallar med Gessles menlösa trallande, men han sa att han trodde att han skulle komma undan med det här eftersom ingen fattar svenska. Men alla fattar ju liksom "lalalalalalalalalaa.... hej hej!" som brukar vara 90% av Gessles textinnehåll.


En jävligt schysst film, Debbie tipsar!


En mindre schysst snubbe, Debbie tipsar inte!

Men iaf, min lärare höll ett ganska schysst tal under lektionen där han sa att vi var hans första klass och att vi varit fantastiska. Rösten skar sig till o med o han såg ut som om att han skulle börja gråta vilken sekund som helst. Nu kan jag bara hoppas han inte är så förbannat petig med sista provet =)

Sista dagen imorn med Alin. Först sista provet kl 8 på morgonen, sen blir det storstädning av rucklet o sen ska jag ägna resten av dagen med Alin antagligen. Kommer saaaakna!!!!!!!

Helgen som varit

Mycket som händer nu, man måste ta vara på varje jäkla minut. Man ska pressa in en jävla massa plugg, fotograferande och lite nöjen.
Har lyckats med det mesta i helgen och veckan överhuvudtaget. Träffat Noel från min fotoklass en massa i helgen, har hjälpt varandra med den sista fotouppgiften vi hade kvar och det tog en jävla tid. Men det var iaf kul.
Jag offrade mig och rökte en cigg för fotots skull, som egentligen skulle vara för en närbild, men denna bilden blev jävligt schysst med färgerna och håret:


Visst ser man nybörjare ut haha =)

Fick även in en lite för dyr shoppingrunda, vilket har resulterat i att jag är snorfattig just nu, så jag går med i syrrans klubb. Men jag tyckte jag var värd det, har ju knappt hunnit handla nåt här... känns det som iaf =)

I fredags var jag ute, körde på Hollywood en antagligen sista gång innan man ska hem. Var jävligt kul faktiskt, traffade för en gångs skull inte så jävla många dryga personer. Aningen full o med trevligt sällskap. Stället hette Hwood om jag fattade det rätt.


I väntan på taxi. Nazli fångar mig i nån underlig pose =)


Vi hittade ingen taxi, men vi var 5 tjejer intryckta i baksätet på en bil som stannade och erbjöd sig köra oss till Hollywoood. Jag och Sara


Jag, Malin och Nazli... toaletterbilder är uppenbarligen obligatoriska


Tadaaa


Alla fem. Man kommer inte undan Nazlis kamera.


Hade denna veckans asgarv när jag, Alin, Sara och Sophie var o käkade på Swingers i lördags. Vi kom in på Sveriges karta, var vi alla bodde. Bara Alin som inte är från Skåne, så jag ritade en fin Sverigekarta på ett kvitto o satt ut Helsingborg, Landskrona och Malmö och sen var världens geografilektion igång. Alin hade sen innan erkänt att hon sög på geografi, och det är ju okej, man kan inte vara bäst på både geografi och laga mat o träning, men hon är bäst på att få mig att tjuta av skratt. Jag förändrade tydligen hela (eller nästan) hennes världsbild när jag visar var Malmö ligger och ritar ut Danmark. Hon tar pennan och ritar hur hon alltid trott att det såg ut, se bilden. Danmark UNDER Skåne och Malmö mellan Trelleborg och Ystad =) =) =) Så jävla bra... Magkramp av skratt.
Inte nog med det... vi berättar historien för Malin när vi kommer hem och hon bara "ja... men det trodde jag också!"


RSS 2.0